Responsive image

Mijn filosofie

Honden zijn zo makkelijk, wij mensen maken het alleen zo moeilijk. Honden zijn dieren geen mensen, precies de reden waarom de meeste communicatiemiddelen van mensen niet werken bij honden.

In een natuurlijke omgeving leven honden om te overleven. Het zijn groepsdieren en hebben 1 van de twee rollen: leider of volger. Wanneer honden geplaatst worden in onze “menselijke” wereld maken we het voor hun erg ingewikkeld.We bieden hetgeen waarvan wij denken dat ze dat nodig hebben…liefde, liefde en nog meer liefde!

Dit is waar de problemen vaak starten omdat de hond niet wordt gegeven wat hij nodig heeft om in gelukkig te zijn. Het grootste deel van hondenproblemen kan gemakkelijk verholpen worden door consequent leiderschap samen met gepaste training, discipline en affectie (in die volgorde!).

Wanneer je de tijd neemt om je hond te begrijpen en wilt leren hoe een hond leeft zoals moeder natuur het bedoelt heeft,

zullen jij EN je hond een stuk gelukkiger zijn!

Coachen, presenteren met humor!

Ik met Cesar Millan ;D

DPC Santa Clarita California"

Ik voel mij bevoorrecht met een van de meest vooraanstaande honden gedragsdeskundige te hebben getrained: ‘The Dog Whisperer’ Cesar Millan. Door mijn expertise, liefde en begrip van honden zal coaching door mij, voor jou en jouw hond, een bijzondere ervaring zijn.

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.