Diensten

Ik help mensen een blije en betrouwbare relatie met de hond te bereiken, ongeacht leeftijd of ras van de hond.
Ongewenst gedrag

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het ongewenste gedrag van hond. Door de hond terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat van zijn,  creëren we weer een heerlijk leven voor  jouw en jouw hond.

Bootcamp

Mijn Bootcamp is voor honden die een intensief programma nodig hebben, weg van thuis en omgeving, om zo te leren hoe een hond te zijn.

Hond en gezin

Ik kan je helpen bij het kiezen van het soort ras wat het beste past bij je gezin. Je kan bijv. een Ridgeback een prachtige hond vinden maar als je niet veel tijd hebt om lange wandelingen met hem te maken is dit geen goede hond voor jou…

Puppy bootcamp

Een puppy in huis het was zo’n heerlijke gedachte en je hebt echt uitgekeken naar zijn komst.

Basis Puppy

Om een goede basis te leggen bij jouw nieuwe puppy krijg je een individuele aanpak die van toepassing is op de ontwikkeling van pups.

Workshops & Presentaties

Ik geef presentaties/ lezingen op bedrijven maar zeker ook op scholen. Om kinderen op de juiste manier te leren hoe ze een hond moeten benaderen en waar ze op moeten letten zorgt ervoor dat het aantal bijt incidenten afneemt.

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.