Blog

Graag deel ik ervaringen met honden uit de dagelijkse praktijk!
Verlatingsangst
5 Jul 2018

Na een werkdag of misschien zelfs na een uurtje boodschappen stormt er een hysterische en springende wervelwind van energie op je af. Je hond volgt je naar de huiskamer waar de vulling van de bank kussens door de kamer ligt verspreid.

Angst voor vuurwerk
29 Nov 2017

Honden begrijpen de meeste van onze moderne uitvindingen niet maar ze kunnen er prima mee om gaan. Maar er is een hele oude menselijke uitvinding waar veel honden niet goed tegen kunnen of zelfs doodsbang voor zijn…; VUURWERK!

Hoe word je een roedelleider?
12 Aug 2017

Moederhond begint haar puppies te trainen vanaf het moment dat ze geboren zijn. Ze laat ze wachten op hun eten, bepaalt wanneer ze spelen en hoever ze weg mogen wandelen.

Niet springen!
21 Jul 2017

Het kan behoorlijk frusterend zijn wanneer je bezoek krijgt maar de hond springt direct bij binnenkomst tegen ze op…

Agressief naar eten
7 Jun 2017

Voedsel agressie is wanneer een hond erg beschermend is over zijn eten zo erg dat hij gromt of zelfs uithaalt wanneer er iemand te dichtbij komt…

Agressief naar andere honden
2 Jun 2017

Het is een bekend scenario; twee families willen onder een dak gaan wonen met honden en eindigen in een huis vol chaos met vechtende honden.

Flow en het haasje
12 May 2017

Zaterdag 8 april; Mijn man is in Polen en de hond (een Leonberger genaamd Flow) doet raar..

De kracht van gedachten
11 May 2017

Onze lichaamstaal heeft veel invloed op hoe anderen ons zien en hoe we ons zelf zien. Maar wist je dat jouw lichaamstaal ook invloed heeft op jouw hond?

Hond als spiegel
1 May 2017

Wil je weten hoe je je echt voelt, wat je voor energie uitstraalt, waar je met je gedachten zit? Werp dan eens een blik in de spiegel van je eigen hond.

Mijn filosofie
2 Apr 2017

Honden zijn zo makkelijk, wij mensen maken het alleen zo moeilijk. Honden zijn dieren geen mensen, precies de reden waarom de meeste communicatiemiddelen van mensen niet werken bij honden.

Over mij
1 Apr 2017

Constant blaffende Chiuauas, opspringende Poedels, uithalende Herders, maakt niet uit, bring them on ;) ! Mijn naam is Janet van der Linden - Konings.

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.