Responsive image

Flow en het haasje

Zaterdag 8 april; Mijn man is in Polen en de hond (een Leonberger genaamd Flow) doet raar..

Het was een cadeautje zaterdag; onverwacht toch lekker weer ☺ Flow is lekker los buiten de boel aan het verkennen maar ziet eruit alsof ze de marathon heeft gelopen. Haar tong hangt op de grond en ze loopt de hele tijd naar me toe duwt met haar neus tegen mijn been en er komt een soort blaf uit haar bek. en ze loopt weer weg. Milo belt. De hond doet raar vertel ik hem. Is ze niet lekker? vraagt Milo. Nee dat is het niet, antwoord ik, ze is iets aan het uitvreten of heeft iets uitgevreten maar ik weet nog niet wat.

Ineens beseffen we ons; is het loopse al voorbij? O god is de hond van de buren eigenlijk wel gecastreerd🤔?! Maar dat is een oud mannetje en klein dus dat gaat hem vast niet lukken…TOCH 😳?!

Een film van 10 pups die we never nooit kwijt komen door een beeld van de combinatie Flow en buurhondje raast door mijn hoofd…oneee dat zal toch niet?!? Doet een hond zo als hij net is klaargekomen? God ik heb geen idee!

Zondag feest van een nichtje we moeten nog een cadeautje halen Flow gaat met tegenzin naar binnen. “Wat is er met Flow mama” “lieverd ik heb geen idee, het zal zo wel over gaan.” Langer dan een half uurtje waren we niet weg maar bij thuiskomst was er een onaangename verassing. Flow had zowat het hele kozijn van de deur aan gort gekrabd! Ogossie ze is zeker aan de diarree ouzo?

Snel uitgelaten waar ze op haar gemakje een plasje doet en een half uur later een mooie ronde drol draait niets diarree. Maar wat is er dan toch?!

De dag gaat verder rustig en door bezoek vergeet ik de hele Flow toestand even. Maar na de avondwandeling krijg ik haar niet naar binnen ze wil buiten blijven. . Prima lieverd maar dan wel aan de riem! Wanneer het donker is buiten vraag ik haar opnieuw naar binnen. Ze wil niet. Aangezien het donker is en de oude buurman hond vast in zijn mandje ligt laat ik haar los. Inmiddels is het 11 uur ’s avonds Milo belt. Ik vertel hem dat ze niet naar binnen wil.

M: “Heeft ze echt niets, dan?”

ik: “nee ze eet goed, ontlasting is goed, ik zeg het je er is iets anders. Ze komt me ook de hele tijd halen maar ik zie niets. Heb geen idee wat ze bedoelt!”

Na ons gesprek laat ik haar nog een keer uit voordat ik naar bed ga. Via de tuinieren weer naar binnen en Flow naar de schuur waar ze weer als een idioot begint met snuffelen bij de deur.

“JEEEEE Flow zometeen valt je neus er nog af! Nou laat het me maar zien wat je ruikt dus ik doe de deur open, flow stopt natte neus op de grond. Ik zag nog niets maar ineens beweegt er wat…ik schrok me wild! Maar daar zat ze dan. Een ieniemienie haasje helemaal zeiknat van Flows kwijl. Eerste instantie dacht ik oneeee flow heeft haar verwond. Maar dat was allesbehalve waar ze had haar echt naar de deur gebracht in haar bek, alsof het haar eigen pup is. Het beestje was in fantastische gezondheid!

Morgen is ze een week hier. Ze krijgt 2 keer per dag melk en eet onkruid nog een kleine 1,5 week en dan is ze sterk genoeg om terug de natuur in te gaan. Het is een bijzonder mooi, grappig, nieuwsgierig en lief dapper klein wezentje!

De meiden zijn er gek op en Flow is er ontzettend lief voor wat werkelijk prachtig is om te zien. En ook al is ze zo lief mooi en mega tam ze hoort niet binnen en gelukkig beseffen de meiden dat maar dan nog zal het over een 1,5 week even slikken zijn.

Maar we maken dit zomaar mee en dat is toch wel heel bijzonder, zo’n ervaring neemt niemand je meer af en daar ben ik erg dankbaar voor!! 🙏

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.