Responsive image

Hond als spiegel

Wil je weten hoe je je echt voelt, wat je voor energie uitstraalt, waar je met je gedachten zit? Werp dan eens een blik in de spiegel van je eigen hond.

Zou je graag wat lekkerder in je vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben of als teamleider meer leiderschap willen hebben?Vind jij het leuk om iets van jou hond te leren? Zit je vast in een ongewenst patroon met je hond?

Honden reageren direct en eerlijk. Ze spelen geen toneel. Hierdoor reageren ze zonder oordeel en glashelder op jouw gedrag, lichaamstaal en uitstraling.

Door samen met mij en je hond aan het werk te gaan zal je je heel bewust worden van wat je op dat moment aan het denken bent en hoe je je daarbij voelt want de hond weerspiegelt precies de energie die jij op dat moment aanbiedt. Klinkt zweverig maar het is zo waar als een koe.

Ik ga je observeren tijdens een wandeling waarbij er ook interactie zal zijn met andere honden. Door te kijken naar jouw hond en hoe jouw reactie op situaties kan ik al heel snel inschatten hoe je je echt voelt.

Een perfecte combinatie van coach jij en jouw hond zal jou inzichten geven met hetgeen waar je nu niet zo blij mee bent. Dit kan vanalles zijn, zelfvertrouwen, angst, burn out, grenzen stellen, consequent zijn, ‘nee’ zeggen, luisteren naar je gevoel…etc

Wanneer je eenmaal doorhebt hoe je je hond kunt inzetten om je te helpen kan je hier thuis mee gaan oefenen.

Honden leven in het moment, dus je hebt iedere keer een nieuwe kans. Ze “spreken”altijd de waarheid, dus de reactie van je hond is als een spiegel van jouw gedrag. En dat helpt je met jouw innerlijke onrust een betere Mindfulness cursus is er niet!

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.