Responsive image

Basis Puppy

Om een goede basis te leggen bij jouw nieuwe puppy krijg je een individuele aanpak die van toepassing is op de ontwikkeling van pups.

In de sessies werk je een op een met mij en leggen we een sterke fooundation voor goed gedrag en respect voor jou, andere mensen en andere honden. Je bent natuurlijk direct gek op je nieuwe aanwinst sterker nog; ALLE puppies zijn schattig. Maar wanneer je de pup niet vanaf het begin goed opvoedt kan hij/zij uitgroeien tot een waar duiveltje. Eigenlijk kun je het vergelijken met het opvoeden van kinderen. Ook zij leren wat de regels en hun grenzen zijn. je leert ze respect te tonen en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Op die manier zullen ze opgroeien tot gelukkige volwassenen in balans.

Dat is eigenlijk wat ik je ook wil leren. Doen wat de moeder zou doen. Met puppy training leer je niet alleen de basis signalen zoals: “kom” en “zit” maar je bouwt een basis voor vriendelijk en sociaal gedrag. Een moeder van een puppy kan niet communiceren zoals wij dat doen dus zal ik je leren hoe je zonder woorden te gebruiken je hond kan opvoeden. Dit dmv jouw energie en lichaamstaal. Ik verzeker je; mega bijzonder om dit te leren.

Ik wil het vertrouwen hebben alles voor jouw te hebben gedaan dat je puppy de juiste start in zijn/haar leven krijgt. Dus ik geef ook advies over voeding, de beste halsband voor je hond en wat voor mand/bed het beste is. Een eerste hond is altijd spannend dus zal ik ook in de toekomst voor je klaar staan om je te helpen.

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.