Responsive image

Bootcamp

Mijn Bootcamp is voor honden die een intensief programma nodig hebben, weg van thuis en omgeving, om zo te leren hoe een hond te zijn. Ik breng de hond terug naar de oorspronkelijke staat van zijn; een gebalanceerderde, kalme, vriendelijke en gesocialiseerde viervoeter.

Bij een Bootcamp verblijft de hond 24/7 bij ons waar we werken aan alle uitdagingen waar je op dit moment mee te maken hebt. Wij doen al het zware werk.

Ik zal intensief een op een met de hond en zijn gedrag aan het werk gaan. Niet alleen is dit goed voor de hond maar ook voor de eigenaar. Je kunt als het ware even “uitrusten”.

Wanneer een Bootcamp?

Meld je hond aan voor de Bootcamp wanneer deze:

Werkwijze

Ik richt mij op de achterliggende oorzaak van het probleem en nadat de hond is teruggebracht naar de basis leer ik jou:

Uiteraard geef je zelf aan wat jij belangrijk vindt.

“Mastering the walk” is cruciaal om een vertrouwensband met je hond op te bouwen. Dat betekent naast elkaar lopen (de riem is kort maar niet strak) en omgaan met afleidingen. Bij groepswandelingen met andere honden; zie je hoe een hond van oorsprong echt een roedeldier is en dus hoe belangrijk contacten met andere honden zijn. Lekker kalm en assertief wandelen (zeker met een groep honden) is erg ontspannen voor hond en mens. Een betere mindfulness curses dan wandelen met een hond(en) bestaat er niet. Zij spiegelen altijd jouw energie op dat moment, het hier en nu!

Voorafgaand aan het 1 op 1 werken bespreek ik de problemen en samen bepalen we dan hoe lang de hond uit huis kan om in de Bootcamp zal verblijven.

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.