Responsive image

Hond en gezin

Ik kan je helpen bij het kiezen van het soort ras wat het beste past bij je gezin. Je kan bijv. een Ridgeback een prachtige hond vinden maar als je niet veel tijd hebt om lange wandelingen met hem te maken is dit geen goede hond voor jou…

Janet is er om je te helpen bij de zoektocht naar de juiste hond voor jou (en jouw gezin). Het grondig uitzoeken van welk ras er het beste bij je past is niet alleen leuk maar zal ook zeker veel problemen kunnen voorkomen in de toekomst wanneer het een volwassen hond is.

Janet evalueert jou/jullie levensstijl en je thuis-situatie. Wanneer we een idee hebben van het juiste ras voor jou dan gaat Janet met je mee naar een fokker, of Asiel (nog mooier); er zijn heel veel honden die al heel lang wachten op een tweede kans bij een fijne familie te mogen wonen. Als je een hond hebt aangeschaft, geeeft Janet je handvaten hoe je de hond het beste kunt laten wennen in jullie huis, op die manier creëer je direct respect en vertrouwingen bij jullie nieuwe gezinslid.

Ook bij het kopen van de juiste halsband en lijn helpt Janet je graag.

En als laatste voor een perfecte start zal Janet je begeleiden bij de eerste wandeling en je het een en ander uitleggen over hoe honden communiceren zodat jullie een goed basis hebben voor de toekomst!

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.