Responsive image

Workshops & Presentaties

Ik geef presentaties/ lezingen op bedrijven maar zeker ook op scholen. Om kinderen op de juiste manier te leren hoe ze een hond moeten benaderen en waar ze op moeten letten zorgt ervoor dat het aantal bijt incidenten afneemt.

Ik ben gek op presenteren! Dit omdat je dan zo nauw verbonden bent met het publiek. De mogelijkheid om te enthousiasmeren, inspireren en op een prettige manier kennis over te brengen is op deze manier het meest effectief.

Je kan mij boeken voor een presentatie.lezing over alle uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot hondenpsychologie en leiderschap.

Workshops

In 2021 en 2022 zullen er verschillende workshops gegeven gaan worden. Hierbij moet je denken aan ongewenst gedrag, Leiderschap, master the walk, aanschaf hond, hondenpsychologie, angst voor honden…etc. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer? Vul dan onderstaand formulier in dan stuur ik je direct een mailtje wanneer de desbetreffende workshop zal starten. In het bericht blokje kun je aangeven welke workshop jouw voorkeur heeft.

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.