Responsive image

Puppy bootcamp

Een puppy in huis het was zo’n heerlijke gedachte en je hebt echt uitgekeken naar zijn komst.

Maar na een paar weken valt het toch wel een beetje tegen… de pup is nog stees niet zindelijk, het lopen aan de riem gaat voor geen meter, piept nog steeds, kauwt op vanalles en nog wat, springt, lijkt nerveus…etc.

Ineens is het hebben van een hondje meer een last dan een lust. Absoluut nog geen drama! Ik help je graag te onderzoeken waar het gedrag vandaan komt en zal je even ontlasten.

Bij puppy boorcamp is voor diegene die de hond al even hebben maar achteraf blijkt dat ze eigenlijk te weinig tijd zien of de thuissituatie het niet toelaat. Een pup is eigenlijk hetzelfde als een klein kind wat net kan lopen. Die moet je ook de hele tijd in de gaten houden of het niets in zij mond stopt of ergens aanzit wat niet mag. Dat zou je ook direct corrigeren. En bij een pup is dat dan ook direct in combinatie met zinnelijk maken. Ook bij een klein kind zetten mensen hun kind op het potje waar hij/zij zijn/haaar behoefte moeten doen. Timing is hierin heel precies daarom dient de pup de eerste weken goed geobserveerd te worden en niet langer dan een half uurtje alleen gelaten te worden. Lang verhaal kort; dit is voor diegene die de aanschaf van een pup hebben onderschat en eigenlijk helemaal niet de tijd of de rust hebben om de hond een goede basis te leren/geven.

Dit is geen falen en er is ook werkelijk nog niets aan de hand. Daar ben ik voor om in overleg jouw/jullie pup bij mij op te nemen in mijn gezin. Hier zal ik de pup de basisbeginselen bij brengen zoals; zindelijkheid, socialisatie, gehoorzaamheid en juist wandelen; positie en niet trekken aan de riem.

Wanneer de Pup na zijn training weer terugkeert naar jullie gezin zal ik als nazorg jullie nog 2 uur coachen, kom ik na 2 weken nog een bezoekje brengen ne kun je 2 weken lang What’s appen voor hulp en tips.

99% resultaat tijdens het eerste consult!

Neem vandaag nog contact op

Contact

Voor meer informatie, kosten of een vrijblijvend intake; Bel me op nummer 0647390855, neem contact op via Facebook of Twitter of stuur een email via onderstaand formulier!

* Deze velden zijn verplicht.